Om Tjørnen

A/B Tjørnen er en veldrevet og økonomisk sund andelsboligforening. Bygningen er fra 1938 og fungerede som udlejningsejendom, indtil andelsboligforeningen blev stiftet i maj 2001.
Ejendommen har p.t. 34 1-værelses lejligheder, 30 2-værelses lejligheder tre 3-værelses lejligheder samt 3 4-værelses lejligheder. Derudover har bygningen to erhvervslejemål; en frisør og en børnehave.

A/B Tjørnen har en intern og en ekstern venteliste. Den interne venteliste er for andelshavere, som ønsker at købe en anden lejlighed i foreningen, altså kun for andelshavere.
Den eksterne venteliste er som navnet antyder for eksterne, som ønsker at købe en lejlighed i foreningen. Det er kun andelshavere i foreningen, som kan komme på den eksterne venteliste, og dermed har retten til at indstille en ekstern som køber af en andelslejlighed. Opskrevne på den interne venteliste kommer i betragtning før opskrevne på den eksterne venteliste. Anmodninger fra folk udefra om at komme på den eksterne venteliste vil ikke komme i betragtning, og vil ikke blive besvaret.


Download relevante filer

Årsrapport 2018-2019

Budget 2019-2020

Referat fra sidste generalforsamling

Referat fra forrige generalforsamling

Referater fra de sidste 6 måneders bestyrelsesmøder

Vedtægter

Standard lejekontrakt

Når du sælger din andelsbolig i AB Tjørnen

Flyttemeddelelse

Infoguiden

Tilstandsrapport


NB !
Nye regler om oplysningspligt ved salg af andelsboliger


Fandt du ikke det, du ledte efter? Kontakt
Bestyrelsen